Het maken van een  afspraak  kunt u zelf  via de online agenda,  tevens  zijn we van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar  op telefoonnummer 010-4501147.

Indien u een inhoudelijke vraag heeft verzoeken wij een e-mail te sturen naar info@annavita.nl

Spoed! Heeft u een ingegroeide teennagel met een ontsteking of heeft u diabetes mellitus en een ontsteking of een wond? Of is het om een andere reden van belang dat er met spoed behandeld dient te worden? Geeft dit dan aan tijdens het maken van de afspraak, wij streven er naar u zo  spoedig mogelijk te helpen.

Direct toegankelijkheid Per januari 2012 kunt u zonder verwijzing van de huisarts of specialist een afspraak maken. Er zal tijdens de intake bij uw eerste afspraak een screening gehouden worden waaruit zal blijken of podotherapeutisch behandelen geindiceerd is.  Indien u geen verwijzing heeft kunt u via deze link een screeningsformulier downloaden. Graag het screeningsformulier voor uw afspraak in vullen en tijdens de afspraak mee nemen. Indien u al een verwijzing van uw huisarts of specialist heeft u het screenings formulier NIET nodig.

Kosten Tijdens de eerste afspraak word het behandelplan met u besproken en de daarbij behorende kosten. De factuur sturen wij meestal rechtstreeks naar uw zorgverzekering. De kosten die buiten uw verzekeringspakket vallen worden achteraf per factuur met u verrekend. Dit word verzorgd door onze factoring partner infomedics.

Bij niet tijdig annuleren van uw afspraak (uiterlijk 24 uur van tevoren) zijn wij genoodzaakt de kosten van de behandeling  in rekening te brengen.

Vergoeding podotherapie Voor een overzicht van de vergoedingen van zorgverzekeraars kunt u de site van de Nederlandse vereniging van podotherapeuten raadplegen. Komt u er via deze link niet uit wat uw vergoeding is, neem dan telefonisch contact op met uw zorgverzekering.