Locatie Capelle aan den IJssel

Adres: De Linie 1K, 2905 AX Capelle aan den IJssel

Het parkeerterrein kunt u oprijden tussen de gebouwen  aan De Linie 1 en 3. Er is ook een ingang aan de achterzijde van het gebouw. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping.

Openbaar vervoer  De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer 5 minuten lopen van metrostation de terp en  bushalte is praktisch voor de deur.

Metro vanuit Rotterdam:  Neem de metro richting Capelle aan den IJssel. Stap bij de eindhalte metrostation ‘de Terpuit. Het is 5 minuten lopen naar De Linie 1. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping.

Met de metro vanuit Ommoord/ Zevenkamp: 

Neem de metro richting Capelsebrug. Hier stapt u over op de metrolijn richting Capelle aan den IJssel.  Stap bij de eindhalte metrostation ‘ de Terp’ uit. De linie1 is op enkele minuten lopen vanaf de metro. De praktijk bevindt zich op de tweede verdieping.

Locatie Nieuwerkerk aan den IJssel

AnnaVita in huisartsenpraktijk Renes en Wouterson

Adres: Raadhuisplein 41, 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel

Parkeerterrein is links naast het gebouw. Deze parkeerplaats hoort bij de poli van het groene hart ziekenhuis parkeren is gratis. ivm de markt op vrijdag is het druk neem de tijd voor het vinden van een parkeerplaats.

U kunt ons vinden bij Huisartsenpraktijk Renes en Wouterson.