Poster-kindervoet

Tijdens de groei van het kind maken de voeten en benen een grote ontwikkeling door.  Op de poster is deze ontwikkeling duidelijk uiteen gezet.

In de praktijk word bij kinderen gekeken naar de manier van lopen en staan. Er worden adviezen gegeven over o.a. oefeningen schoeisel en de manier waarop een kind zit.

We werken  op een leuke speelse wijze met de kinderen aan een betere stand van de voeten en benen.  Om zo de ontwikkeling op een leuke manier te ondersteunen.

Hiervoor gebruiken we kleurige afdekjes die ze kunnen kiezen voor op de zooltjes. De kinderen worden met leuke oefenkaarten  en oefeningen gestimuleerd om de spierkracht en coordinatie te oefenen.

Er is een informatiefolder voor patienten ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten deze u kunt bekijken en dowloaden bij de informatiebrochures.

Naast podotherapeut is Annemarie Vreeswijk ook kindercoach. Hierdoor kan ze een nog gespecialiseerder behandeling aanbieden. Het gaat niet alleen over kindervoeten maar zeker ook over de kinderen!

Voor kindercoaching meer informatie op de website van Grace-Kids,    www.grace-kidscoaching.nl