Omdat de patiënt met moeilijke voeten ook leuke schoenen wilt dragen hebben wij ons verdiept in het maken van sandalen, slippers en pantoffels. Daarnaast verkopen we in de praktijk ook schoenen, sandalen en slippers.

Vita PROof Een concept volop in ontwikkeling…

Een podo-mode concept ontwikkeld door podotherapeut Annemarie Vreeswijk

Hoe combineer je mode en podotherapie. Dit kan heel goed door de op maat gemaakte (steun) zool als basis te gebruiken en daar van uit een sandaal slipper of zelfs een pantoffel te creëren. Met de patiënt word overlegd welk model kleur en stijl u wenst en wat bij uw voeten past. De sandaal of slipper word met de hand op de voet gemaakt en is daarom altijd uniek. Tijdens het adviseren en creëren wordt beoordeeld wat precies bij uw voeten past. Bij elk model word gekeken naar comfort en stijl.

Zlippo is een therapeutische slipper, sandaal, slof of pantoffel met de hand vervaardigd door de podotherapeut. De schacht wordt om de voet afgepast, zodat eventuele knokkels, gevoelige plaatsen en drukplekken vrij gelegd kunnen worden.

Klik hier  voor meer modellen Vita PROof en Zlippo  slippers sandalen en pantoffels….

Omdat de basis van de Vita Proof of Zlippo de podotherapeutische zool is worden indien u aanvullend verzekerd bent en steunzolen vergoed krijgt de slippers, sandalen of sloffen gedeeltelijk en in sommige gevallen geheel vergoed door de zorgverzeraar.

Naast maatwerk worden er ook schoenen slippers en sandalen verkocht van het merk Revere, Wallin en binnenkort word het merk Divadi daaraan toegevoegd. Alle merken hebben iets unieks.

Revere heeft het Personal Fitting System (PFS)  Dit houdt in dat elke sandaal of slipper voorzien is van riemverlengers, zodat u de schoen extra volume kunt geven.

Wallin, Innovatieve technologie. De schoenmakers Wallin hebben een schoen ontworpen met een unieke biomechanische eigenschap die zorgt voor een maximale drukverlichting op de zool van de voet (Maximum Presure Reduction of MPR technologie).

Divadi vegan schoenen, ontwikkeld voor de bewuste consument. De Divadi schoenen worden geproduceerd in Vietnam onder eerlijke condities en geleverd in gelimiteerde oplages. Bij iedere verkoop van een paar schoenen word een boom geplant om zo de wereld een klein beetje te verbeteren.